VAKMANSCHAP & KWALITEIT

Boten & Caravan’s

Uw meubels zijn bij ons in goede handen, want wij geloven dat elk meubel een tweede kans verdient.

5 jaar garantie

Vakmanschap

Vrijblijvend advies aan huis

Tevredenheidsgarantie

Ophaal service

Boten en jachten

Niet alleen in huis hebben uw meubels aandacht nodig, maar ook op uw boot of jacht. Het stofferen van vaartuigen brengt echter unieke uitdagingen met zich mee en vereist specialistische kennis. We houden rekening met afwijkende maten, veranderende weersomstandigheden en de juiste type vulling. U kunt dus altijd vertrouwen op ons op maat gemaakt advies.

Caravan’s

Uw meubels verdienen niet alleen aandacht thuis of op uw boot, maar ook in  uw caravan. Het bekleden van meubilair in een caravan vereist echter een unieke aanpak vanwege de specifieke uitdagingen die dit met zich meebrengt. Denk aan afwijkende matenen het juiste type vulling. Bij ons kunt u altijd rekenen op advies op maat voor het stofferen van uw meubels, of ze zich nu thuis, op uw boot, jacht of in uw caravan bevinden

Tot aan de herfst hebben we een speciale aanbieding: 20% korting!

Wij werken met deze merken

Uitstekend
Gebaseerd op 4 recensies
Theo Peters
Theo Peters
2023-10-07
Ik heb mijn leren leolux bank laten verven en hij is weer als nieuw. ook 2 stoffen stoelen laten reinigen en die zijn ook perfect!
Louisa
Louisa
2023-10-03
Ik heb mijn artifort fauteuil laten herstofferen en de zitting vervangen door dit bedrijf,het resultaat is uitstekend,bedankt!
Sergio Corstanje
Sergio Corstanje
2023-09-26
Professioneel en betrouwbaar bedrijf! Bedankt!