VAKMANSCHAP & KWALITEIT

Contact

Uw meubels zijn bij ons in goede handen, want wij geloven dat elk meubel een tweede kans verdient.

5 jaar garantie

Vakmanschap

Vrijblijvend advies aan huis

Tevredenheidsgarantie

Ophaal service

Contact

Heeft u een vraag? Aarzel niet om het onderstaande formulier in te vullen; ons deskundige team zal uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden!

Op welk manier wenst u benaderd te worden?

2 + 4 =

FAQ – Veelgestelde Vragen

Hoe zit het met de garantie?

Bij van Gelder meubelstoffeerderij bieden wij een garantie van 5 jaar op het vakmanschap na het stofferen van uw meubels, wat betekent dat wij volledig achter de kwaliteit van ons werk staan.

Hebben jullie een ophaal of bezorg service?

Wij bieden gratis de service om uw meubels op te halen bij u thuis en deze na het stofferen weer keurig bij u af te leveren

Hoe gaan de betalingen?

Onze betalingsvoorwaarden zijn achteraf, omdat we volledig vertrouwen hebben in onze vakmanschap.

Wat is meubelstoffering en waarom is het belangrijk?

Meubelstoffering is het proces van het herstellen en vernieuwen van meubels door het vervangen van oude bekleding, vulling en/of herstelwerkzaamheden. Het is belangrijk omdat het meubels nieuw leven kan inblazen en ze duurzaam maakt.

Welke soorten meubels kunnen worden gestoffeerd?

Wij als meubelstoffeerderij van Gelder kunnen we doorgaans verschillende soorten meubels stofferen, waaronder banken, stoelen, fauteuils, eetkamerstoelen, hoofdeinden van bedden en meer.

Wat zijn jullie openingstijden?

Elke dag van 09.00 tot 20.00 uur zullen wij onze telefoon opnemen.

Hoelang duurt het stofferen?

Wij garanderen dat uw meubel binnen 2 weken klaar is, hoewel het vaak sneller is.

Wat is jullie werkgebied?

Wij bieden onze stoffeerdiensten door heel Nederland, met vestigingen in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Zeeland, Breda en Bergen op Zoom.

In België zijn we in de volgende gebieden actief: Sint-Niklaas, Antwerpen (inclusief de regio Antwerpen), Turnhout, Brasschaat, Kapellen

Hoeveel kost het om mijn meubel te laten stofferen?

De kosten van meubelstoffering variëren sterk afhankelijk van de omvang van het project, het type meubelstuk, de gekozen stof en de arbeidskosten. Een nauwkeurige prijsopgave kan alleen worden gegeven na een inspectie van het meubelstuk.

Hoe weet ik of mijn meubels het waard zijn om te laten stofferen?

Over het algemeen is het de moeite waard om meubels te laten stofferen als ze van goede kwaliteit zijn en een emotionele waarde hebben. U kunt ook overwegen of het voordeliger is om te stofferen dan om nieuwe meubels te kopen.

Wij werken met deze merken

Uitstekend
Gebaseerd op 4 recensies
Theo Peters
Theo Peters
2023-10-07
Ik heb mijn leren leolux bank laten verven en hij is weer als nieuw. ook 2 stoffen stoelen laten reinigen en die zijn ook perfect!
Louisa
Louisa
2023-10-03
Ik heb mijn artifort fauteuil laten herstofferen en de zitting vervangen door dit bedrijf,het resultaat is uitstekend,bedankt!
Sergio Corstanje
Sergio Corstanje
2023-09-26
Professioneel en betrouwbaar bedrijf! Bedankt!