VAKMANSCHAP & KWALITEIT

Leren meubels spuiten

Uw meubels zijn bij ons in goede handen, want wij geloven dat elk meubel een tweede kans verdient.

5 jaar garantie

Vakmanschap

Vrijblijvend advies aan huis

Tevredenheidsgarantie

Ophaal service

Leren meubels spuiten

Wilt u uw leren meubels weer in topconditie krijgen? Bij Meubelstoffeerderij Van Gelder nemen we u graag mee door ons renovatieproces.

Na het vaststellen van de werkzaamheden en prijs halen we op de afgesproken datum uw meubels op. Binnen ongeveer 14 dagen leveren we ze weer bij u af, gerevitaliseerd en vernieuwd.

We beginnen met eventuele reparaties, zodat uw meubels stevig en functioneel zijn. Vervolgens ondergaan ze een grondige reiniging om vuil en vlekken te verwijderen.

Onze vakmensen herstellen de kleur met precisie, zonder gebruik van mengmachines of kleurcodes. Dit garandeert een perfecte match, ongeacht de lichtomstandigheden.

Na handmatig gronden en professioneel spuiten in onze spuitcabine, onderwerpen we elk meubelstuk aan strenge kwaliteitscontrole. Pas als alles perfect is, wordt uw meubel zorgvuldig ingepakt en naar uw huis vervoerd.

Bij Meubelstoffeerderij Van Gelder zijn we gespecialiseerd in het nieuw leven inblazen van leren meubels. Vertrouw op ons vakmanschap om uw meubels te laten stralen!

Tot aan de herfst hebben we een speciale aanbieding: 20% korting!

Wij werken met deze merken

Uitstekend
Gebaseerd op 4 recensies
Theo Peters
Theo Peters
2023-10-07
Ik heb mijn leren leolux bank laten verven en hij is weer als nieuw. ook 2 stoffen stoelen laten reinigen en die zijn ook perfect!
Louisa
Louisa
2023-10-03
Ik heb mijn artifort fauteuil laten herstofferen en de zitting vervangen door dit bedrijf,het resultaat is uitstekend,bedankt!
Sergio Corstanje
Sergio Corstanje
2023-09-26
Professioneel en betrouwbaar bedrijf! Bedankt!