VAKMANSCHAP & KWALITEIT

Meubel Reiniging

Uw meubels zijn bij ons in goede handen, want wij geloven dat elk meubel een tweede kans verdient.

5 jaar garantie

Vakmanschap

Vrijblijvend advies aan huis

Tevredenheidsgarantie

Ophaal service

Reinigen

Het reinigen van een stoffen bank lijkt misschien een lastige opgave, maar dat is het zeker niet. Heeft uw bankstel last van hardnekkige vlekken of heeft het in de loop der tijd zijn oorspronkelijke kleur verloren? Stoffeerdersbedrijf Van Gelder staat klaar om uw bank weer in topconditie te brengen, vrij van vuil en weer prachtig om te zien.

Wij voeren onze reinigingsdiensten bij u thuis uit, of het nu gaat om uw bank, stoelen of tapijt. Met dieptereiniging verwijderen we zowel lichte als hardnekkige vlekken uit uw stoffen bekleding. Bovendien voorzien we uw meubels en tapijt van een langdurige beschermende laag. Ook voor het reinigen van leren meubels kunt u op onze expertise vertrouwen.

Wilt u uw huis snel weer fris, gedesinfecteerd en vrij van huidschilfers en huisstofmijt hebben? Wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een gratis en vrijblijvende offerte

Bedrijven

Heeft u een kantoor, restaurant of café? Wij zijn ook uitstekend in staat om grotere ruimtes aan te pakken, zodat de werkomgeving snel weer aangenaam fris ruikt!

Tot aan de herfst hebben we een speciale aanbieding: 20% korting!

Wij werken met deze merken

Uitstekend
Gebaseerd op 4 recensies
Theo Peters
Theo Peters
2023-10-07
Ik heb mijn leren leolux bank laten verven en hij is weer als nieuw. ook 2 stoffen stoelen laten reinigen en die zijn ook perfect!
Louisa
Louisa
2023-10-03
Ik heb mijn artifort fauteuil laten herstofferen en de zitting vervangen door dit bedrijf,het resultaat is uitstekend,bedankt!
Sergio Corstanje
Sergio Corstanje
2023-09-26
Professioneel en betrouwbaar bedrijf! Bedankt!