VAKMANSCHAP & KWALITEIT

Opvullen zitkussens

Uw meubels zijn bij ons in goede handen, want wij geloven dat elk meubel een tweede kans verdient.

5 jaar garantie

Vakmanschap

Vrijblijvend advies aan huis

Tevredenheidsgarantie

Ophaal service

Opvullen van zitkussens

Heeft u kussens die hun veerkracht hebben verloren en favoriete meubels die niet meer zo comfortabel zijn? Geef ze een tweede leven met onze ‘Kussen Opvullen’ dienst bij Meubelstoffeerderij Van Gelder. Wij herstellen de zachtheid en het comfort van uw kussens, zodat u opnieuw kunt genieten van de knusse en gezellige sfeer in uw huis.

Na verloop van tijd verliezen zelfs de meest hoogwaardige kussens hun vorm en veerkracht, wat zowel het comfort als het uiterlijk van uw meubels aantast. Met onze ‘Kussen Opvullen’ dienst bieden onze vakmensen een oplossing om uw kussens nieuw leven in te blazen. We hebben oog voor detail en de expertise om de juiste vulling zorgvuldig te selecteren en in uw kussens te plaatsen, waardoor ze weer pluizig, comfortabel en aantrekkelijk worden.

Bij Meubelstoffeerderij Van Gelder begrijpen we dat elk kussen uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen voor al uw kussens, of het nu gaat om bankkussens, stoelkussens, sierkussens of zelfs buitenkussens. We passen onze aanpak aan om ervoor te zorgen dat de opvulling perfect aansluit bij het kussen en aan uw comfortwensen voldoet.

Wij zijn ervan overtuigd dat comfort en stijl hand in hand kunnen gaan. Onze ‘Kussen Opvullen’ dienst is ontworpen om niet alleen het comfort te herstellen, maar ook de stijl en esthetiek van uw meubels te behouden. We werken met een breed scala aan vullingsmaterialen en stoffen, zodat uw kussens niet alleen comfortabel zijn, maar ook naadloos passen bij de rest van uw interieur.

Tot aan de herfst hebben we een speciale aanbieding: 20% korting!

Wij werken met deze merken

Uitstekend
Gebaseerd op 4 recensies
Theo Peters
Theo Peters
2023-10-07
Ik heb mijn leren leolux bank laten verven en hij is weer als nieuw. ook 2 stoffen stoelen laten reinigen en die zijn ook perfect!
Louisa
Louisa
2023-10-03
Ik heb mijn artifort fauteuil laten herstofferen en de zitting vervangen door dit bedrijf,het resultaat is uitstekend,bedankt!
Sergio Corstanje
Sergio Corstanje
2023-09-26
Professioneel en betrouwbaar bedrijf! Bedankt!